Nihat Kahveci'den yumruk şov!

Nihat Kahveci, Konya’da futboluyla değil ama tavırlarıyla yıldızlaştı (!) Beşiktaş’ın yıldızı dün önce maçta sonra da maç sonunda kabadayılık yaptı. İkinci yarıda Nobre’nin sakatlanması üzerine oyuna giren Siyah-Beyazlı oyuncu, bir pozisyonda Quaresma’ya

Nihat Kahveci'den yumruk şov!

Nihat Kahveci, Konya’da futboluyla değil ama tavırlarıyla yıldızlaştı (!) Beşiktaş’ın yıldızı dün önce maçta sonra da maç sonunda kabadayılık yaptı.

İkinci yarıda Nobre’nin sakatlanması üzerine oyuna giren Siyah-Beyazlı oyuncu, bir pozisyonda Quaresma’ya pas atmadığı için bağırdı sonra da üzerine yürüdü.

Takım arkadaşını iten Nihat’ı araya giren Simao ve Fernandes sakinleştirdi. Pozisyon geçtikten sonra Portekizli yıldıza sözlü olarak derdini anlatmaya çalıştı ama Q7 oralı bile olmadı. Nihat’ın beraberliği sağlayan Quaresma’yı ilk tebrik eden isim olması da dikkat çekti. Ancak ikili soyunma odasında yine birbirinin üzerine yürüdü. Serdal Adalı’nın odaya girmesiyle yatışan ortam yönetici çıkınca bir kez daha alevlendi. Rüştü, Simao ve Fernandes ikiliyi ayırdı.

- Turgay gel buraya

- Ağabey de geleyim

Ve aynı Nihat maç sonunda milli bir futbolcuya hiç yakışmayacak tavırlar sergiledi. Takım otobüsünden inen Beşiktaşlı oyuncu gazeteci Turgay Demir’e “Turgay gel bakalım buraya” diye hitap etti. Köşe yazarı Turgay Demir de “Sen kimsin bana Turgay diyorsun. Ağabey de öyle geleyim” yanıtını verdi.

Bu cevap üzerine kabadayı tavırlarına devam eden Nihat “Sen Allah mısın benim hakkımda her şeyi yazıyorsun. Kazandığım paranın helal mi haram olduğunu biliyorsun. Sen kafayı benim paramla (Yıllık garanti 2.5 milyon Euro alıyor) bozmuşsun” dedi. Yumruk da savuran Nihat’a takım arkadaşı Erhan Güven de destek olmaya çalıştı. Ancak araya gazeteciler ile yöneticiler Serdal Adalı ve Cengiz Zülfikaroğlu girip gecenin hırçın adamı Nihat’ı sakinleştirmeye çalıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler