Niang Fenerbahçe'yi tehdit etti

Al Sadd’ın müthiş teklifiyle çılgına dönen tecrübeli oyuncu şok sözler söyledi. Mamadou Niang, yöneticiler Ali Koç, Ali Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile önceki gece yaptığı son görüşmede, “Takımda kalsam bile bu formayı bir daha bana kimse gi

Niang Fenerbahçe'yi tehdit etti

Al Sadd’ın müthiş teklifiyle çılgına dönen tecrübeli oyuncu şok sözler söyledi. Mamadou Niang, yöneticiler Ali Koç, Ali Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile önceki gece yaptığı son görüşmede, “Takımda kalsam bile bu formayı bir daha bana kimse giydiremez” deyince ipler koptu

Fenerbahçe'de  günlerdir yılan hikayesine dönen ve transferin son günü Katar’ın Al Sadd Kulübü’ne 7.5 milyon Euro karşılığı satılan Mamadou Niang’ın ayrılmadan önce yöneticilere söylediği sözler şaşkınlık yarattı.Tecrübeli oyuncunun Ali Koç, Ali Yıldırım ve teknik direktör Aykut Kocaman ile yaptığı görüşmede takımdan ayrılmak için izin istediği ve şok sözler söylediği ortaya çıktı. Gelin Senegalli oyuncunun gece yarısı gerçekleşen transferinin perde arkasına bir bakalım.

Niang, sarı lacivertli takımdan ayrılmayı kafasına koymuştu. Kendisine gelen cazip teklifler sonrası bu kararını da yönetime bildirdi. Transferin son günü ise yapılan görüşmede yöneticilere, “Beni bırakmazsanız hiç bir maça çıkmam” dedi. Bir anlamda yöneticileri tehdit ediyordu. Senegalli devam etti, “Takımda kalsam bile bu formayı bir daha bana kimse giydiremez.”

Yıllık 5 milyon Euro alacak

Niang, Fenerbahçeli yöneticilere baskı kurabilmek için de her gün menajeri Akhil ile birlikte transfer döneminde kulübe geldi. Ali Koç ve Ali Yıldırım’ı bu yolla ikna etmek ve Al Sadd kulübünün teklifinin kabul edilmesi için her yolu denedi. Mamadou Niang’ın bunları kendisine gelen o başdöndürücü teklif nedeniyle yaptığı öğrenildi. Al Sadd, Senegalli golcüye yıllık 4 milyon Euro’nun yanısıra 1 milyon Euro da prim önerdi.

Hayatımda yeni bir sayfa açıyorum

Katar'ın Al Sadd takımına transfer olan Senegalli Niang, yönetimini gider ayak tehdit ederken FBTV kameralarına farklı konuştu. Tecrübeli golcü takımdan ayrıldığı için üzgün olduğunu belirterek, “Hayatımda yeni bir sayfa açıyorum. Gidiyorum ama kalbimin bir kısmı burada kalacak. Fenerbahçe, Avrupa’nın sayılı kulüplerinden biri. Geçen sezon da şampiyonluğu hak ederek elde ettik” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor