Neymar'ın gidiş tarihi kesinleşti

 Dünya futbolunun yakından takip ettiği Brezilyalı Neymar'ın kulübü Santos'un başkanı Luis Alvaro de Oliveira, yıldız oyuncusu ile ilgili açıklamada bulundu.Hareketleri, tarzı ve futbol zekasıyla genç yaşında bir fenomen haline gelen Brezilyalı yetenek Ne

Neymar'ın gidiş tarihi kesinleşti

 

Dünya futbolunun yakından takip ettiği Brezilyalı Neymar'ın kulübü Santos'un başkanı Luis Alvaro de Oliveira, yıldız oyuncusu ile ilgili açıklamada bulundu.

Hareketleri, tarzı ve futbol zekasıyla genç yaşında bir fenomen haline gelen Brezilyalı yetenek Neymar'ın Avrupa'ya açılacağı gün merakla bekleniyor. Transfer dönemi başlar başlamaz dedikoduların malzemesi olan genç oyuncunun kulübü Santos'un başkanı Luis Alvaro de Oliveira oyuncusunun geleceği ile ilgili kritik bir açıklama yaptı.

Oliviera COMRadio'ya yaptığı açıklamada Neymar'ın 2014 dünya kupasına kadar takımdan ayrılmayacağına dair kendisine söz verdiğini söyledi. Kariyerinin gelişimi ve dünyaya açılması açısında Avrupa'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılan Neymar için 'karakterli' yorumunu yapan Oliviera, "Onun Avrupa'da oynama isteğini anlayabiliyoruz. Neymar'ı maddi olarak da kariyeri bitene kadar Santos'ta tutamayız. Dünya Kupası'nın ardından büyük ihtimalle istemesek de yollarımız ayrılacak." sözlerini sarfetti.

Santos başkanı Neymar'ın tam gelişimi için de önemli bir dönemde olduğunu belirtirken, 2014 yılının kariyeri açısından doğru bir zaman olduğunu ifade etti.

Real Madrid - Barcelona başta olmak üzere bir çok dev takımın istediği Neymar, geçtiğimiz yıl kulübü Santos ile olan sözleşmesini 2015 yılına kadar uzatmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor