Newcastle United Liverpool

Newcastle United Liverpool maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar İngiltere Premier Lig’in 15. Haftasında Newcastle United sahasında Liverpool ile karşılaşacak St James Park (Sports Direct Arena) ‘da  oynanacak karşılaşmayı

Newcastle United Liverpool

Newcastle United Liverpool maçı saat kaçta,hangi kanalda, maç öncesi son durum ne? İşte detaylar

İngiltere Premier Lig’in 15. Haftasında Newcastle United sahasında Liverpool ile karşılaşacak St James Park (Sports Direct Arena) ‘da  oynanacak karşılaşmayı hakem Andre Marriner yönetecek . Saat 18.00’de başlayacak maçı Lig tv 3 canlı yayınlayacak 

Karşılaşma öncesinde Newcastle United 10 puanla 19. Sırada bulunurken Liverpool 23 puanla 7. Sırada yer alıyor.

Newcastle United ile Liverpool bugüne kadar toplam 159 kez karşılaştı. Liverpool bu maçlarda 77 galibiyetle rakibine üstünlük kurdu. Newcastle United  ise 43 kez kazanırken 39 maçta eşitlik bozulmadı. Newcastle United ev sahipliğinde oynanan 79 maçta ev sahibi 32 kez kazanırken Liverpool 23 kez kazandı ve 24 maç beraberlikle sonlandı.

• İki takım arasında oynanan son yedi maçta yedi kırmızı kart çıktı (altı Newcastle, bir Liverpool).

• Newcastle United bu sezon Premier Lig'de İngiliz oyuncularından gol bulamayan üç takımdan birisi (Southampton ve Stoke City).

• Premier Lig tarihinde en fazla penaltı kullanan (135) ve penaltıdan en fazla gol atan (103) takım Liverpool.

• Liverpool teknik direktörü Jürgen Klopp ve Newcastle United Steve McClaren 2010/11 sezonunda Bundesliga'da karşı karşıya gelmişti ve Klopp'un Dortmund'u iki maçı da kazanmıştı (2-0, 3-0).

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor