Nevzat Şakar saldırıyı anlattı

Trabzon'da haftasonu Cumartesi gecesi Karabükspor deplasmanı dönüşünde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu topuğundan yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, kendisine yapılan silahlı saldırıyı anlatarak değerlendirmelerde bulundu.VİDEOYU

Nevzat Şakar saldırıyı anlattı

Trabzon'da haftasonu Cumartesi gecesi Karabükspor deplasmanı dönüşünde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu topuğundan yaralanan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, kendisine yapılan silahlı saldırıyı anlatarak değerlendirmelerde bulundu.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ ...!

Konuyla ilgili konuşan Asbaşkan Nevzat Şakar, Karabükspor deplasmanından 02.15 gibi uçakla Trabzon'a indiklerini belirterek, "Ondan sonra ben havalimanından taksi ile evime geldim. Taksiden indikten sonra eve 15 metre kala silah sesleri duydum. 3 el peş peşe. Anormal de bir yankısı oldu.

Evimin yanındaki Tabiat Varlıkları Kurulu binasının kapısına dayandım. Orada ayağımın uyuştuğunu, vurulduğumu hissettim. Arkama dönüp baktığımda bir kişinin kaçtığını, siyah bir mont giydiğini, kapşonunu da kafasına tutup kaçtığını gördüm.

450.20120123154733.jpg

Benim de ayağımın tamamen uyuştuğunu hissettim. Peşine gidecek halim yoktu. Seke seke 15 metre kalmıştı eve. Evdeki hanıma söyledim 'böyle böyle vurulduk' diye. O da hemen pansuman yaparak kanın durmasını sağladı sağolsun. Ondan sonra bir araçla beni alıp hastaneye götürdüler" dedi.

Saldırının planlı yapıldığını belirten Şakar, "Planlı bir saldırı olduğunu düşünüyorum. Gecenin o saatinde geleceğimi kim bilebilir. Takip edilmişim demek. Bilinçli bir şekilde olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

Devamı sayfa 2'de

Trabzon'daki sivil toplum kuruluşlarının olayı "Trabzonspor'a sıkılmış bir kurşun" olarak gördüğünün hatırlatılması üzerine Nevzat Şakar, "Buna katılıyorum. Trabzon artık zor bir şehir gerçekten. Tabii ki sıkılan bu kurşun bana sıkılan bir kurşun değil, kulübüm Trabzonspor'a sıkılmış bir kurşun.

Bunun yansıması olumsuz oluyor tabii ki. Dışarıda da farklı olarak lanse ediliyor. O bakımdan çok üzgünüz. Hiç kimsenin bu konuda günahını alamam. Ben emniyet güçlerine güveniyorum ve en kısa zamanda bunun failini bulup ortaya çıkaracaklarına inanıyorum" diye konuştu.

45000.20120123154745.jpg

"Saldırı şike olaylarıyla ilişkilendirilebilir mi ?" şeklindeki soruya ise Şakar, "Hiç düşünmüyorum, ihtimal de vermiyorum. Bu konuda bir öngörüm yok. Tehdit veya uyarı almadım. Kimseyle kavga gürültüm de yok. Kendi işiyle ilgilenen insanlarız. Beni tanıyanlar zaten yapımı bilir. Nasıl ve neden olduğunu anlamış değilim. Durumum gayet iyi. 3-4 gün sonra alçım çıkacak. Bir haftadan sonra da yavaş yavaş yürümeye başlarım" şeklinde konuştu.

Şakar, gözaltına alınan şahısla ilgili bir bilgisi olmadığını da sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor