Nevzat Şakar neler söyledi?

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bordo-mavili takımla ilgili son günlerde merak edilenlere,cevap verdi. Nevzat Bey, takımı Antalya'da yakından takip ettiniz. Nasıl bir ikinci yarı bekliyorsunuz? Son durum nasıl? Her şey süper. Takımın havası gayet iyi.

Nevzat Şakar neler söyledi?

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, bordo-mavili takımla ilgili son günlerde merak edilenlere,cevap verdi.

Nevzat Bey, takımı Antalya'da yakından takip ettiniz. Nasıl bir ikinci yarı bekliyorsunuz? Son durum nasıl?

Her şey süper. Takımın havası gayet iyi. Kadromuz kaliteli, Şenol hoca ile çok başarılı bir kamp ortamı yaşadık. 17 önemli maç var. Trabzonspor dönüşü olmayan bir yola girdi. 17 maçın ne büyüğü var ne küçüğü... Şampiyonluk inancımız çok kuvvetli. Hiçbir şey bizi bu yoldan geri çeviremez.

En son 2004 yılında yöneticilik yaptınız. Neler değişmiş 7 yılda Trabzonspor'da? Nasıl bir değişim var?

Zamanla hayatlarda çok şey değişiyor. Tabii ki Trabzonspor Kulübünde de önemli değişimler var. Çok profesyonel bir ekip görev başında. Biz yöneticilere fazla iş düşmüyor. Her şey saat gibi, bir makine gibi çalışıyor. Sağolsunlar arkadaşlar bize iş bırakmıyorlar.

Transfer bitti mi?

Bir yabancı futbolcu daha kadroya dahil edecek misiniz.. Ayın sonuna kadar zamanımız var. Transfer yaparsak bir ismi daha kadroya katabiliriz. Fakat bu olmayabilir de... Kadromuz zengin ve kaliteli. Trabzonspor'da transfer bitmez.

KİMSE OYUNCU ALAMAZ!

Ya iç transfer... Ne oldu bu konu?

 İç transfer görüşmelerinin hepsi sezon sonuna ertelendi. Şampiyonluk kupasını kaldırdıktan sonra bu arkadaşlarımız (Selçuk, Yattara, Egemen) ile görüşme yapacağız.

Umut Bulut'a teklif var mı?

Umut için gelen resmi bir teklif yok. Biz oyuncularımızdan şampiyonluktan başka bir şey düşünmelerini istemiyoruz. Zaman zaman bu tür transfer haberleri ile oyuncularımızın kafası karıştırılıyor. Buna izin vermeyeceğiz. Trabzonspor hiçbir oyuncusunu satmayacaktır. Bunu herkesin, her takımın bilmesini istiyoruz.

Polonyalı bayan tercüman Joanna Pietrza işe başladı?

Evet, Polonyalı futbolcularımız Glowacki ile Brozek kardeşlerin tercümanlığını yapacak. Trabzonspor Kulübü hep ilklere imza atmıştır. Bu da bir ilktir. Hocamız Şenol Güneş de istedi. Pietrza Türkoloji mezunu ve çok iyi Türkçe biliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor