Nevzat Şakar Burak için ne dedi ?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar, Galatasaray'a transfer olan yıldız oyuncu Burak Yılmaz'la ilgili konuştu. Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Burak Yılmaz'ın alacakları nedeniyle bordo-mavili kulübü bir kızgınlıkla icraya verdiğini ve geri çeke

Nevzat Şakar Burak için ne dedi ?

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Şakar, Galatasaray'a transfer olan yıldız oyuncu Burak Yılmaz'la ilgili konuştu.

 

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Nevzat Şakar, Burak Yılmaz'ın alacakları nedeniyle bordo-mavili kulübü bir kızgınlıkla icraya verdiğini ve geri çekeceğini ümit ettiğini söyledi.

1967 Trabzonsporlular Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğine katılan Nevzat Şakar, yaptığı açıklamada, yeni sezon öncesi takımın durumunu ve Burak Yılmaz'ın kulübü icraya vermesini değerlendirdi.

 

Şakar, Galatasaray'a transfer olan Burak Yılmaz'ın, geçen yıldan alacakları olduğu için Trabzonspor Kulübü'nü icraya verdiğini belirterek, ''Burak, kulübü bir kızgınlıkla icraya verdi. Bugün yöneticimiz Recep Denizeri'yi arayarak bir görüşme yaptı ve en kısa sürede icrayı geri çekeceğini belirtti'' ifadelerini kullandı.

 

İFTAR YEMEĞİNDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ...

 

''Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur''

Yeni sezon öncesi kadrolarında Burak Yılmaz dışında önemli bir kayıpları olmadığının altını çizen ve 4 önemli transfer yaptıklarını hatırlatan Şakar, ''Çok kaliteli ve genç oyuncular kadromuza kattık. Başa oynayan bir ekip olacağız. Forvet hattında bir eksiğimiz var. Çok kısa sürede forvete de bir oyuncu alacağız'' dedi.

 

Transferde geç kalmadıklarını, gündemlerinde isimler olduğunu ve bu isimlerden anlaştıkları oyuncular olduğunu dile getiren Şakar, çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

 

Trabzonspor'un hedefinin her zaman şampiyonluk olduğunu vurgulayan Şakar, bu yıl mutlu sona ulaşacaklarına inandığını ifade ederek, ''Geçen sene çok sıkıntılı bir süreçti. Trabzonspor olarak çok müsabaka yaptık. Avrupa'da, ligde ve kupada çok gel-git yaşadık.

 

Tabi bu şike süreci de takımımızı çok etkiliyordu. Ama şimdi her şey su yüzüne çıktı. O konuda rahatız. Hepimizin yüzü ak. Trabzonspor'a herhangi bir zarar vermedik'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor