Neden istifa ettim!

Haber61.Net - Özel Haber -  Trabzonspor’un yönetici Sebahattin Çakıroğlu gündem ile alakalı konuştu.Çakıroğlu Haber61 TV ekranlarında yaptığı açıklamada, “ Ben bugüne kadar sürekli söyledim. İstifa amacımı altını doldurarak söyledim neden istifa ettiğimi

Neden istifa ettim!

Haber61.Net - Özel Haber -  Trabzonspor’un yönetici Sebahattin Çakıroğlu gündem ile alakalı konuştu.

Çakıroğlu Haber61 TV ekranlarında yaptığı açıklamada, “ Ben bugüne kadar sürekli söyledim. İstifa amacımı altını doldurarak söyledim neden istifa ettiğimi söyledim. Ben başkanın istifasını isterken beni pek anlamadı. Biz taraftarları sakinleştirmek isterken çatıdaki keskin nişancıları gördüm. Zaten valinin yapmış olduğu açıklamada ortamı gerdi. Ben istifasını isterken çocuklarımıza sniperlarla bekleyen bir ortamda buna sebep olan bir adama onur üyeliği verdiği için  istifa etsin dedim.” İfadelerini kullandı.

 Haber61’e flaş açıklamalarda bulunan Çakıroğlu, “ Başkanlığı isteyen Trabzonspor’un bütün dinamikleriyle kapı kapı dolaşır seçim ister. Biz böyle birşey yapmadık. Şuan muhalefetiz. Trabzonspor’da bugün şunları konuşmamız gerekli. Bizler haklı olduğumuz davamızda haksız yere düşmemize neden olan olayları ve bunlar yazan basın mensuplarını konuşmamız gerekli. Takım çok iyi gidiyor haber61haberi tam bu sırada ne oldu iki kale arkasındaki taraftarlar olay çıkardı.”dedi.

Çakıroğlu, “ Taraftarımızın futbolu yönetenlere karşı haklı isyanıdır. Fakat biraz sert olmuştur. Ama hiçbir şekilde polis arabası yakmamıştır. Çok centilmendir. Trabzonspor’un 2010 – 2011 kupasını herkes tasdiklemiştir. Bunu bütün dünya bilmektedir. Tasdiklenmiş cezaları bile uygulayamamış bir TFF yönetimi vardır.”şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor