Neden Celtic'i seçtiğini açıkladı

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Pawel Brozek, Glasgow Rangers ile Celtic arasından yaptığı seçimin nedenlerini anlattı.Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Pawel Brozek yarışında kıyasıya rekabet haline giren Glasgow Rangers ise Celtic takımları arasında,

Neden Celtic'i seçtiğini açıkladı

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Pawel Brozek, Glasgow Rangers ile Celtic arasından yaptığı seçimin nedenlerini anlattı.

Trabzonspor'un Polonyalı oyuncusu Pawel Brozek yarışında kıyasıya rekabet haline giren Glasgow Rangers ise Celtic takımları arasında, oyuncuyu ikna etmeyi başaran Celtic mutlu sona yakın gözüküyor.

Glasgow Rangers menajeri Ally McCoist'in kadrosuna katmak istediği Polonyalı futbolcu, sürpriz bir hamleyle Celtic'in radarına girdikten sonra seçimini yaptı.

Celtic hakkında açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki oyuncu, "Muhteşem bir transfer oldu. Formayı giymek için sabırsızlanıyorum" dedi.

İki devi birbirine düşüren hücum oyuncusu Celtic'i tercih etme nedenine de değinerek, "Seçimimi yapmadan önce takımın Polonyalıları Maciej Zurawski ve Lukasz Zaluska'dan takım ile ilgili bilgi aldım. Lukasz geldiğimde beni karşıladı. Taraftarlar, stadyum ve atmosfer hakkında bilgiler verdi" şeklinde konuştu.

Brozek, "Celtic beni transfer etmek için diğer taliplilerimden çok daha fazla ilgilenerek kararlılık gösterdi. Onlara borcumu ödeyeceğim" sözleriyle açıklamasını noktaladı.

Bu arada Celtic kulübü akşam saatlerinde yaptığı açıklamayla Brozek transferini resmi olarak açıkladı. Polonyalı oyuncu sağlık kontrollerinin ardından sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor