Necip kendini oyundan attırdı!

Kupada Antep Belediye ile oynanacak 'formalite' maçını es geçmek isteyen genç yıldız, kenardan gelen talimatla ikinci sarıyı görüp atıldı. Maçın son dakikasında çok tartışılacak bir olay yaşandı. Beşiktaş’a ve Necip Uysal’a Futbol Federasyonu’ndan ceza ge

Necip kendini oyundan attırdı!

Kupada Antep Belediye ile oynanacak 'formalite' maçını es geçmek isteyen genç yıldız, kenardan gelen talimatla ikinci sarıyı görüp atıldı.

 

Maçın son dakikasında çok tartışılacak bir olay yaşandı. Beşiktaş’a ve Necip Uysal’a Futbol Federasyonu’ndan ceza gelmesine neden olacak olay şöyle gelişti: İlk yarının son dakikalarında sarı kart gören Necip, cezalı duruma düştü.

 

Genç yıldız böylece ligdeki Trabzonspor maçında oynama şansını yitirdi. Ancak perşembe günü Türkiye Kupası’nda 5-0’ın rövanşında Antep Belediye ile oynanacak ‘formalite’ mücadelesi, basit bir formül üretilmesini sağladı! Son dakikada yedek kulübesine dönüp, talimat bekleyen (!) Necip, ‘olur’ yanıtı alınca, topa bilerek vurdu ve ikinci sarı kartı görerek atıldı. Böylece Necip’in cezasını Antep Belediye maçında çekip, Trabzon mücadelesinde oynama olanağı oluştu.

 

FEDERASYON CEZA KESEBİLİR

Ancak yaşananlar Lig TV kameralarına yansıdı. Bu durum, Futbol Federasyonu’nun Beşiktaş ve Necip’e ceza verme ihtimalini doğurdu.

 

UEFA FATURAYI KESMİŞTİ

Dün geceki olayın bir benzeri Şampiyonlar Ligi’nde Ajax-Real Madrid maçında yaşanmış, UEFA olayı cezasız bırakmamıştı. Real’in hocası Jose Mourinho, iki yıldızı Sergio Ramos ve Xabi Alonso’nun ikinci sarı kartlarını görerek oyundan atılmaları talimatını vermiş ancak kameralara yakalanmıştı. UEFA, Mourinho’ya 1 maç men, bilerek kart gören Ramos ve Alonso’ya 20’şer bin Euro ceza vermişti. Talimatı takım arkadaşlarına ileten Casillas 10 bin, Dudek ise 5 bin Euro para cezası almıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor