Ne yaptın sen Guti!

Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra bir gece kulübüne eğlenmeye giden İspanyol futbolcu Guti, dönüşte aracıyla ters yöne girince ölümden döndü. Yaklaşık 1 kilometre ters yönde ilerleyen Guti, karşısına çıkan belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırı

Ne yaptın sen Guti!

Beşiktaş-Bursaspor maçından sonra bir gece kulübüne eğlenmeye giden İspanyol futbolcu Guti, dönüşte aracıyla ters yöne girince ölümden döndü. Yaklaşık 1 kilometre ters yönde ilerleyen Guti, karşısına çıkan belediye otobüsüne çarpmamak için direksiyon kırınca araç, beton bariyere aşıp karşı yöne geçti. Aracının lastikleri patlayan Guti, yapılan alkol testinde 2.71 promil alkollü çıktı, ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu.

Beşiktaş’ın İspanyol futbolcusu Guti Hernandez, Beşiktaş- Bursaspor maçından bir süre sonra Ortaköy’deki bir gece kulübüne gitti. Guti, saat 04.00 sıralarında geldiği cipiyle dönüşe geçti. Sahilyolu Arnavutköy Kavşağı'ndan ters yöne giren Guti, yaklaşık 1 kilometre gittikten sonra karşısına çıkan Sarıyer-Taksim hattında yolcu taşıyan İETT otobüsünü fark etti. Direksiyonu kıran Guti, aynasıyla otobüse çarptığı aracın kontrolünü kaybetti. Beton bariyeri aşıp karşı yöne geçen cipin lastikleri patladı.

Araçtan inen Guti, bir süre sonra olay yerine gelip kaza raporu tutmak isteyen polisler ve görüntü almak isteyen basın mensuplarıyla tartıştı. Alkol testi yaptırmak istemeyen Guti, Arnavutköy Polis Merkezi’ne götürüldü. Gelen tercüman aracılığıyla ikna edilen Guti’nin yapılan alkol testinde 2.71 promil alkollü olduğu belirlendi.

Guti’nin ehliyetine 6 ay el koyan polis, 547 TL ceza kesti. İşlemleri tamamlanan Guti, özel bir otomobille oturduğu Kandilli’deki Vaniköy evlerine gitti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor