"Ne yapıp edip kazanmalıyız"

 Kafasında sürekli bu karşılaşmanın planlarını yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Bir hafta boyunca toplam 24 saat uyku uyuyamadım. Geceyi 2 saatlik uyku ile tamamladığım bile oldu. Ne yapıp edip bu maçtan ga

"Ne yapıp edip kazanmalıyız"

 

Kafasında sürekli bu karşılaşmanın planlarını yaptığını söyleyen tecrübeli teknik adam, "Bu maç bizim için hayati önem taşıyor. Bir hafta boyunca toplam 24 saat uyku uyuyamadım. Geceyi 2 saatlik uyku ile tamamladığım bile oldu. Ne yapıp edip bu maçtan galibiyetle ayrılmamız gerekiyor" diye konuştu. Ligde düşme hattıyla aralarında sadece 2 puanlık fark olduğuna dikkat çeken Kafkas, "Rahat bir nefes almak istiyorsak deplasmanda kazanmamız şart" dedi.

BİZE IŞIĞI GÖSTERİR
Futbolcularından yarınki Bursaspor maçına tam anlamıyla konsantre olmalarını isteyen Kafkas, "Bizim için hayati bir maç olacak. Alınacak üç puan neredeyse tünelin sonundaki ışığı görmek gibi olacak. Belki de köprüyü geçmiş olacağız" ifadelerini kullandı. Bu arada, bordo-mavililerin hocası geçen hafta Beşiktaş maçında sahaya sürdüğü 11'i cezalı olan Didier Zokora dışında bozmayı düşünmüyor. Fildişili futbolcunun yerine orta sahada Colman'ı görevlendirecek olan Kafkas'ın, forvet hattında yine Paulo Henrique'ye forma vereceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler