Ne diyorsun Rıdvan

 Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli takımımızın Hollanda ile oynadığı maç öncesinde yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti. Dilmen Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü ilk 11'i eleştirirken Selçuk İnan'ın yedekte tutulmasını ise 'Kaleciyi oynatmam, Selçu

Ne diyorsun Rıdvan

 

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Milli takımımızın Hollanda ile oynadığı maç öncesinde yaptığı yorumla dikkatleri üzerine çekti.

 

Dilmen Abdullah Avcı'nın sahaya sürdüğü ilk 11'i eleştirirken Selçuk İnan'ın yedekte tutulmasını ise 'Kaleciyi oynatmam, Selçuk'u yine oynatırım' sözleriyle ifade etti.

Maç öncesinde yaptığı yorumlarda sert ifadeler kullanan Dilmen, "Hocaların tercihini hiçbir zaman eleştirmem ama Abdullah hocanın Selçuk İnan tercihinde duygusal davrandığını düşünüyorum. Milli takım, bugün 5-0 kazansın benim için yine bir şey değişmez. Bu kadronun içerisinde kaleciyi oynatmam Selçuk'u oynatırım. Türkiye'nin Avrupa'da oynayabilecek en yüksek kapasiteye sahip oyuncusu olan Selçuk İnan, bugün kadronun içerisinde yer almıyorsa burada ben gelecek için de kaygılanırım. Sercan'ı oynat, Tunay'ı oynat, herkesi oynat ya da oynatma, yeni bir yapılanma de ancak Selçuk'un bu kadroda herkesten önce yazılması gerekiyor." dedi.

 

Milli takımımızın Hollanda karşısına çıktığı ilk 11'de Tunay Torun'un yer alması da özellikle sanal alemde büyük ses getirmişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor