Ne demek istedin Barış Memiş?

Trabzonspor taraftarının çıkış göstermesini beklediği Barış Memiş’in paylaştığı tweet bir anda taraftarların en çok konuştuğu konu oldu.Bordo mavili futbolcu takımının Avusturya’daki kampında hazırlıklarını sürdürürken takımdaki ise  geleceği henüz netlik

Ne demek istedin Barış Memiş?

Trabzonspor taraftarının çıkış göstermesini beklediği Barış Memiş’in paylaştığı tweet bir anda taraftarların en çok konuştuğu konu oldu.

Bordo mavili futbolcu takımının Avusturya’daki kampında hazırlıklarını sürdürürken takımdaki ise  geleceği henüz netlik kazanmadı. Bu karmaşa yetenekli futbolcunun kafasını karıştırıken bugün kişisel twitter profilinden “Vazgeçmekle direnmek arasında.. Kalsam canım yanacak gitsem hayatım.”  Şeklinde twett atması Barış’ın ruh halini gözler önüne serdi.

Tweetin ardından taraftarlar Barış’a kalması yönünde destek mesajları iletirken gen futbolcunun nasıl bir tercih yapacağı şimdiden merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor