'Ne ağlıyorsun, kalk ayağa'

Trabzonspor ile 1-1 biten maçın ardından Fenerbahçe’nin soyunma odasında ilginç ve bir o kadar duygusal bir olay yaşandı. Trabzon’un golünde hatası olan Bekir İrtegün, soyunma odasında bir köşede gözyaşı dökerken Aykut Kocaman bu sözlerle oyuncusuna sesle

'Ne ağlıyorsun, kalk ayağa'

Trabzonspor ile 1-1 biten maçın ardından Fenerbahçe’nin soyunma odasında ilginç ve bir o kadar duygusal bir olay yaşandı.

 

Trabzon’un golünde hatası olan Bekir İrtegün, soyunma odasında bir köşede gözyaşı dökerken Aykut Kocaman bu sözlerle oyuncusuna seslenerek, “Yediğimiz golde hatalı olan sen değildin Fenerbahçe’ydi” dedi.

 

Trabzonspor ile 1-1 biten maçın ardından Fenerbahçe’nin soyunma odasında ilginç ve bir o kadar duygusal bir olay yaşandı. Yenilen golde hatası olan Bekir İrtegün, herkesten önce soyunma odasına giderken ağzını bıçak açmıyordu.

 

Odanın kör noktası şeklinde tabir edilebilecek bir yerine otururken içi içini yiyor, gözlerinden yaşlar akıyordu.

Takım arkadaşları ise bunu fark etmezken, hararetli bir şekilde maçın değerlendirmesini yapıyor, kaçan pozisyonları, direkten dönen topları konuşuyorlardı. Bekir’in akan gözyaşlarını ise teknik direktör Aykut Kocaman fark etti.

 

Etrafına topladığı öğrencilerinin arasında Bekir’in olmamasına şaşırıp bir anda sözlerini kesen Kocaman, “Bekir nerede?” diye sordu ve işte o anda, soyunma odasında derin bir sessizlik oldu.

 

Öğrencisine “Bekir ne oldu?” şeklinde seslenen Kocaman, maç içerisindeki gol pozisyonunda hatanın kendisine ait olduğunu ve Fenerbahçe’nin 2 puanının kendisi yüzünden gittiğini düşünen Bekir’den cevap alamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor