N'doye TS'yi istiyor

 Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, her geçen saat yeni gelişmelerin yaşandığı N'Doye transferi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu. Senegalli futbolcuya Lokomotiv Moskova'nın da talip olduğuna dair bilgileri doğrulayan Başkan Şener, "Bize de bilgi

N'doye TS'yi istiyor

 

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, her geçen saat yeni gelişmelerin yaşandığı N'Doye transferi ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulundu.

 

Senegalli futbolcuya Lokomotiv Moskova'nın da talip olduğuna dair bilgileri doğrulayan Başkan Şener, "Bize de bilgi verdiler bu konu hakkında. Yanlış bilmiyorsam 7.5 milyon Euro'ya kadar çıkmışlar. Bizim için o paralar fazla lüks. Ancak Kopenhag kulübü ilk olarak bizimle görüştüğü için şimdi onlar da bir kafa karışıklığı yaşıyor. Trabzonspor olarak biz futbolcuyla anlaştık. Bundan sonrasına Danimarka kulübü karar verecek" ifadelerini kullandı.

 

Taraftara mesaj verdi 

 

Transfer hareketliliğini yerinde yaşamak için 2 gündür Trabzon'da bulunan ve teknik patron Şenol Güneş ile de transfer görüşmeleri yapan Şener, Bordo-Mavili taraftarlara da 'rahat olun' telkini yaptı.

 

Takımın ihtiyaçlarını tespit ettiklerini ve bu nedenle de rahat davrandıklarını söyleyen Şener, "Gereken eksikleri mutlaka gidereceğiz. Bu konuda hocamızla da görüştük. Alternatif planlarımız var. Ancak öncelikle Kopenhag'ın vereceği kararı bekliyoruz" dedi.

 

Bu arada oyuncunun tercihini Trabzonspor'dan ve Türkiye'den yana yapmasının Rus ekibinin ücret artışına rağmen Bordo-Mavililer'i avantajlı kıldığı bildirildi.

 

Daha fazla vermeyin


Trabzonspor'un 6.1 milyon euro bonservis bedeli önerdiği FC Copenhagen Kulübü'ne iddiaya göre Lokomotif Moskova 7.5 milyon euro teklif etti. Bu gelişme üzerine bordo  mavililerin bonservis fiyatını yükseltmek istediği, ancak teknik direktör Şenol Güneş'in, "Zaten 6 milyon euro da yüksek bir bonservis. Daha fazla yükseltmeyin" görüşünü öne sürerek girişime karşı çıktığı belirtildi.

 

N'Doye kulübüne rest çekti

 

Kopenhag'ın Senegalli golcüsü N'Doye kulübene rest çekti. Kulübünün bu futbolcuyu  7.5 milyon Euro  bonservis bedeli teklif eden Lokomotiv Moskova'ya vermek isterken N'Doye Kopenhag'lı yetkililere Trabzonspor'a gitmek istediğini söyledi. Konunun nasıl çözüleceği ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler