N’Doye transferinde sıkıntı var

Trabzonspor N’Doye transferi için bir kez daha masada. Trabzonspor ‘un transfer için çalıştığı N’Doye’de son raunt. Bordo mavili ekibin başkanı Sadri Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu  Danimarka'da dün bu futbolcu ile anlaşma yaparken kulübü Kopenhag’ı i

N’Doye transferinde  sıkıntı var

Trabzonspor N’Doye transferi için bir kez daha masada.

 

Trabzonspor ‘un transfer için çalıştığı N’Doye’de son raunt. Bordo mavili ekibin başkanı Sadri Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu  Danimarka'da dün bu futbolcu ile anlaşma yaparken kulübü Kopenhag’ı ikna edemeyince görüşmeler bugüne sarktı.  

 

Başkan Şener Danimarka’dan ayrılırken  Danimarka kulübü Kopenhag ile görüşmeleri yönetici Tuncay Bekiroğlu sürdürüyor.Bekiroğlu şu sıralarda Danimarka kulübü yetkilileri ile bir kez daha pazarlık masasına oturdu

 

N,Doye’ye Trabzonspor’un yanı sıra birkaç kulüpten transfer teklifi gelmesi üzerine Kopenhag kulübü indirime yanaşmıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor