N’Doye Trabzonspor’da

Trabzonspor ile Kopenhag arasındaki N’Doye pazarlığı sona erdi.  Bonservis bedeli ile ödeme şeklinde de anlaşma sağlanınca N’D’oye transferi gerçekleşti. Daha önce 6.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kopenhag’a karşılık Yönetici Tuncay Bekiroğlu Trab

N’Doye Trabzonspor’da

Trabzonspor ile Kopenhag arasındaki N’Doye pazarlığı sona erdi.  Bonservis bedeli ile ödeme şeklinde de anlaşma sağlanınca N’D’oye transferi gerçekleşti. Daha önce 6.5 milyon euro bonservis bedeli isteyen Kopenhag’a karşılık Yönetici Tuncay Bekiroğlu Trabzonspor’un teklifini 6 milyon 100 bin euroya çıkartırken, Danimarka ekibinin yöneticileri de cazip ödeme teklifleri karşısında bu fiyata “EVET” dedi.

Futbolcu Trabzonspor'dan 1 milyon 100 bin euro garantı paranını yanı sıra maç başına 5 bin euro alacak.

Senegalli oyuncu N’Doye ile de 4 yıllık anlaşma sağlayan Bekiroğlu, yeni kralı bugün Hollanda kampına getirmeyi planlıyor. N’Doye, güçlü fiziği ve son vuruşlardaki etkinliği ile Fulham F.C, Lokomotiv Moskova ve Rubin Kazan'ın da listesinde yer alırken, Trabzonspor bu transferle önemli bir oyuncuyu kadrosuna katmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor