Napoli öncesi Cardozo müjdesi

İstanbul Başakşehir maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Cardozo'nun, Napoli maçında oynamasına engel bir durumun olmadığı açıklandı.Teknik direktör Ersun Yanal , "Cardozo’nun en ufak bir problemi yok. Beli ile ilgili bir problemi vardı. Daha önceden

Napoli öncesi Cardozo müjdesi

İstanbul Başakşehir maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Cardozo'nun, Napoli maçında oynamasına engel bir durumun olmadığı açıklandı.

Teknik direktör Ersun Yanal , "Cardozo’nun en ufak bir problemi yok. Beli ile ilgili bir problemi vardı. Daha önceden oluşmuş ve düzelebilecek bir sakatlığı vardı. Bu noktada artık son noktaya geldik. Kart cezalısı olduğu için tedavi altına aldık ve art arda oynanacak olan maçlara hazır hale getirdik. Şu anda takımla birlikte antrenmanlara başladı. Kendisini güçlendirdik ve sezon sonuna kadar hiçbir sorun olmadan devam edebileceğiz. " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler