Napoli Inter'i ezdi geçti

İtalya Serie A'da haftanın maçında Napoli, deplasmanda güçlü rakibi Inter'i 3-0 mağlup etti.Maça Inter iyi başladı. Rakibi karşısında yakaladığı önemli gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ev sahibi, 42'inci dakikada Nijeryalı orta saha oyuncusu Joel Obi'

Napoli Inter'i ezdi geçti

İtalya Serie A'da haftanın maçında Napoli, deplasmanda güçlü rakibi Inter'i 3-0 mağlup etti.

Maça Inter iyi başladı. Rakibi karşısında yakaladığı önemli gol pozisyonlarını değerlendiremeyen ev sahibi, 42'inci dakikada Nijeryalı orta saha oyuncusu Joel Obi'nin ikinci sarı karttan oyundan atılmasıyla 10 kişi kaldı.

Bu dakikadan itibaren sahada Napoli'nin üstünlüğü vardı. 1 kişi eksik kalan Inter üzerinde baskısını artıran Napoli, aradığı golü de maçın 43'üncü dakikasında Arjantinli defans oyuncusu Hugo Campagnaro ile buldu.

Maçın ilk yarısı da konuk ekip Napoli'nin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya farkı artırmak için başlayan Napoli, 57'de Slovak yıldızı Marek Hamsik ile farkı ikiye çıkardı. Daha sonra oyunu tamamen kontrolü altına alan Napoli, 75'te yeniden sahneye çıkan Marek Hamsik'in ikinci golüyle maçta durumu 3-0'a getirdi.

Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, zorlu Inter deplasmanından 3 puanı alan Napoli, ligde puanını 7'ye çıkardı. Inter ise 4 puanda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler