Mutlu'dan 9-0 yorumu

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü haftasında, deplasmanda Trabzonspor'a 9-0 yenilen Manisaspor'da, teknik sorumlu Dilaver Mutlu, "Bu kadar asılmalarına bir şey diyemiyorum. O da hocanın değerlendirmesi" dedi.Mutlu, maçın ardından düzenlenen basın topla

Mutlu'dan 9-0 yorumu

Ziraat Türkiye Kupası B Grubu üçüncü haftasında, deplasmanda Trabzonspor'a 9-0 yenilen Manisaspor'da, teknik sorumlu Dilaver Mutlu, "Bu kadar asılmalarına bir şey diyemiyorum. O da hocanın değerlendirmesi" dedi.

Mutlu, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, skor karşısında fazla söylenecek bir şeyin olmadığını söyledi.

Lig maçlarını daha çok önemsediklerini ifade eden Mutlu, "Keçiörengücü galibiyetinden sonra da böyle demiştik. Pazar günü Altınordu ile maçımız vardı. Rakibimiz salı günü maçını oynadı. Biz bugün oynadık ve ancak yarın dönebileceğiz. Dinlenme zamanı olmadığı için PAF takımından ve fazla oynayamayan oyuncularla maça çıktık" diye konuştu.

Mutlu, Trabzonspor'un da hazır olan takımla sahaya çıktığını kaydederek, "İyi bir takımlar. Bu kadar asılmalarına bir şey diyemiyorum. O da hocanın değerlendirmesi. Biz elimizden geleni yaptık" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler