Müthiş dörtlünün yeri garanti!

Karadeniz ekibinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 6-0 yendiği maça damga vuran bu dört futbolcu, Tolunay Kafkas'ın, gelecek sezonki planlarında başrolü oynuyorBu sezonki en büyük hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Sivasspor'u sansa

Müthiş dörtlünün yeri garanti!

Karadeniz ekibinin, Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivasspor'u 6-0 yendiği maça damga vuran bu dört futbolcu, Tolunay Kafkas'ın, gelecek sezonki planlarında başrolü oynuyor

Bu sezonki en büyük hedefi olan Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finalde Sivasspor'u sansasyonel bir skorla geçen Trabzonspor'da golleri atan isimler gelecekteki yerlerini garantiledi. Yeni sezon öncesinde kadroda büyük ölçüde revizyona gidecek olan teknik direktör Tolunay Kafkas, önceki akşam üç gol atarak yıldızlaşan Adrian Mierzejewski ile birlikte, güzel futbolu ve asistleriyle dikkat çeken Halil Altıntop, Volkan Şen ve Olcan Adın'ı kadroda tutmayı kararlaştırdı. Sezonun en kritik maçında mükemmel bir performans ortaya koyan bu dört isim ile kaleci Onur ve stoper Giray takımın iskeletini oluşturacak.

ŞAMPİYONLUĞA KOŞACAĞIZ
Deplasmandaki ilk maçı 2-1 kaybedip dezavantajlı duruma düşse de Avni Aker'de Sivasspor'u tam 6 golle aşan oyuncularını maç sonunda kutlayan Kafkas, "Bu akşam burada istediğinizde neler yapabileceğinizi gösterdiniz. Hepinizi tebrik ediyorum. Kötü bir sezon yaşıyorduk ama finalini güzel yapacağız" diye konuştu. Adrian, Halil Altıntop, Volkan Şen ve Olcan'ı özel olarak kutlayan Kafkas, bu dört isme "Üzerinize düşeni fazlasıyla yerine getirdiniz. Bir maçımız kaldı. Kupayı Trabzon'a getirelim. Seneye birlikte şampiyonluğa koşacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor