Mustafa Yumlu'nun gönlü hangi takımda ?

Trabzonspor’da ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Trabzonspor Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu’ya süper lig ekiplerinden transfer teklifleri yağıyor.Bordo-mavili yönetimin 1 milyon Euro bonservis bedel

Mustafa Yumlu'nun gönlü hangi takımda ?

Trabzonspor’da ligin ilk yarısında oynanan Gaziantepspor karşılaşmasının ardından Trabzonspor Yönetimi tarafından kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu’ya süper lig ekiplerinden transfer teklifleri yağıyor.

Bordo-mavili yönetimin 1 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği Mustafa Yumlu için takas formülüne sıcak bakılırken Eskişehirspor ve Akhisar Belediyespor Mustafa’ya takasta talip olan takımların başında geliyor.Trabzonspor’un Eskişehirspor’dan Talip olduğu Aytaç Kara Transferinde Mustafa’yı takasta kullanmayı planladığı öğrenildi.

 Ç. Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın ısrarla alınmasını istediği futbolcu için Rizespor yönetiminin girişimler de bulunduğu Mustafa’nın ise Ç.Rizespor’a gidersem kiralık olarak giderim dediği belirtildi.

Süper Lig de birçok takımın savunmaya takviye arayışlarını hızlandırdığı transfer döneminde Mustafa Yumlu’ya  talip olan bir diğer takım ise Bursaspor.

Trabzonspor’da görev yaptığı süre de öğrencisine takımda şans  veren Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş’in öğrencisini bizzat arayıp nabız yokladığı ve oyuncusunu Bursaspor’a gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Trabzonspor’da kadro dışı kalan ve satış listesine konulan Mustafa Yumlu’nun da gönlünün Bursaspor ve Kasımpaşaspor’dan yana olduğu öğrenildi.

Haber.net spor servisi/Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor