Mustafa Yumlu onu 3 kez arayıp...

ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kupa ve ligde üst üste iki maç oynayacakları Beşiktaş'ın ligin en iyi ekip havası yakalayan takımı olduğunu söyledi.Karaman, "Karakterli bir takım. Veli kırmızı kartı geri aldırdı. Necip'in korner durumunda

Mustafa Yumlu onu 3 kez arayıp...
ÇAYKUR Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, kupa ve ligde üst üste iki maç oynayacakları Beşiktaş'ın ligin en iyi ekip havası yakalayan takımı olduğunu söyledi.
Karaman, "Karakterli bir takım. Veli kırmızı kartı geri aldırdı. Necip'in korner durumunda centilmenliği var. Türkiye'de kolej havasını veren bir ekip. Minimum hata ile oynamalıyız" dedi. Tecrübeli teknik adam transfer döneminde talip olup anlaştıkları Trabzonsporlu Mustafa Yumlu'nun Eskişehirspor'a gönderilmesinin ardından kendisini aradığını da söyledi.
 
KUPALAR HANDİKAP
Karaman, Asya ve Afrika Kupası'nın Anadolu takımları için handikap olduğunu da söyledi: Kulüplerin, FIFA'yı zorlaması gerek. Oyuncuya para, bonservis veriyoruz, sakatlanınca zarar görüyoruz.diye konuştu.
 
YUMLU 3 KEZ ARADI
Transferde futbolcuların istediği takımı tercih etmesinin zor olduğunu da anlatan Karaman, "Mustafa Yumlu üç kez arayıp, 'hakkını helal et hocam' dedi. İki kaliteli yabancı aldık. Aramıza katılmayan tek Viera kaldı" dedi.
 
ERKEK GİBİ KAYBET
İç sahada kazanamama fobisine son vermeleri gerektiğini de kaydeden Karaman, "Futbolda handikap falan tanımıyorum. Demek ki eksiğimiz var. Kaybetsen bile adam gibi kaybedeceksin" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor