Mustafa gol atan ilk yerli oldu!

Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans gösteren Trabzonspor, ligde de iyi gidişatını sürdürüyor .Bordo mavili ekipte bu sezon gol atan ilk yerli futbolcu Mustafa Yumlu oldu.Trabzonsporun bu güne kadar oynadığı maçlarda gol yükünü Henrique,Adrian ve M

Mustafa gol atan ilk yerli oldu!

Avrupa Lig'inde çok başarılı bir performans gösteren Trabzonspor, ligde de iyi gidişatını sürdürüyor .Bordo mavili ekipte bu sezon gol atan ilk yerli futbolcu Mustafa Yumlu oldu.Trabzonsporun bu güne kadar oynadığı maçlarda gol yükünü Henrique,Adrian ve Malouda kaydederken Torku Konyaspor karşısında Trabzonsporu galibiyete taşıyan gollere imza koyan Mustafa bir ilke imza attı.

BU SEZON TRABZONSPOR'UN GOLLERİNİ ATAN İLK YERLİ OYUNCU MUSTAFA YUMLU OLDU

Trabzonspor, Torku Konyaspor'u kendi evinde Mustafa'nın attığı 2 golle yendi. Bu sonucun ardından Mustafa, bordo-mavili takım adına bu sezon gol atan ilk yerli oyuncu oldu. Bu sezon Trabzonspor oynadığı 6 maçta 6 gol atarken, 4 gol yabancılardan 2 gol ise yerli oyuncu olarak Mustafa Yumlu'dan gelmiş oldu. Bordo-mavili takım golleri Henrique 2, Malouda ve Adrian'dan 1'er gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler