Mustafa Denizli'ye sürpriz teklif

PTT 1'inci lig ekibi Çaykur Rizespor'da istifa eden teknik direktör Engin Korukır'ın yerine Mustafa Denizli'ye teklifte bulunulduğu iddia edildi.Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Milli Takım'ın yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da çalı

Mustafa Denizli'ye sürpriz teklif

PTT 1'inci lig ekibi Çaykur Rizespor'da istifa eden teknik direktör Engin Korukır'ın yerine Mustafa Denizli'ye teklifte bulunulduğu iddia edildi.

Çaykur Rizespor Başkanı Metin Kalkavan, Milli Takım'ın yanı sıra Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı da çalıştıran Mustafa Denizli'ye teklif götürüldüğü yönündeki iddialar konusunda açıklama yapmak için erken olduğunu söyledi. Teknik direktör arayışlarının sürdüğünü ve şu ana kadar herhangi bir teknik direktörle anlaşma sağlanmadığını kaydeden Kalkavan, prensipleri gereği anlaşma olmadan bu konuda açıklama yapmayacaklarını belirtti.

Son olarak İran'ın Persepolis takımında görev yapan ve Temmuz ayından itibaren takım çalıştırmayan Mustafa Denizli'nin teklife sıcak baktığı ve Çaykur Rizespor'un maç kasetlerini izlemeye aldığı bildirildi. Denizli'nin Çaykur Rizespor'un Pazartesi günü Bucaspor ile oynanacak olan karşılaşma sonrası kararını vereceği ileri sürüldü.

 

MUSTAFA DENİZLİ'NİN ÇALIŞTIRDĞI TAKIMLAR: Galatasaray, Türkiye, Alemannia Aachen, Galatasaray, Kocaelispor, Türkiye, Fenerbahçe, Vestel Manisaspor, Pas FC, Persepolis, Beşiktaş, Persepolis

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor