Mustafa Denizli'nin yeni takımı belli oldu

Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli, Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'la anlaştı. Denizli'nin yadımcılığını Oğuz Çetin'in yapacağı öğrenildi.Denizli'den önce John Benjamin Toshak ile çalışan Azeri ekibinin Başkanı Mais Mensimov'un ba

Mustafa Denizli'nin yeni takımı belli oldu

Deneyimli teknik adam Mustafa Denizli, Azerbaycan Premier Ligi takımlarından Hazar Lenkeran'la anlaştı. Denizli'nin yadımcılığını Oğuz Çetin'in yapacağı öğrenildi.

Denizli'den önce John Benjamin Toshak ile çalışan Azeri ekibinin Başkanı Mais Mensimov'un basına yaptığı açıklamayla bu durumu açıkladı.

Toshak'ın istifasından sonra kulüp olarak Denizli ile anlaştıklarını bildirdi. Henüz resmi anlaşmanın imzalanmadığını belirten Mensimov, taraflar arasındaki hemen her türlü pürüzün giderildiğini, Denizli'nin özel bir uçakla takımın tesislerini incelemek ve son kararını vermek için bugün Azerbaycan'a geleceğini söyledi.

YARDIMCI OĞUZ ÇETİN OLACAK

Lenkeran'in başına geçmeye hazırlanan Mustafa Denizli'nin yardımcılığını Oğuz Çetin yapacak. Tecrübeli teknik adamın ekibinde İbrahim Üzülmez ve Zafer Öğer'in de yer alması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler