Mustafa Denizli'den Trabzon için ilginç yorum!

Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlılar'ın 2-0'lık galibiyetiyle noktalanan Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı. Lig TV'de konuşan Denizli, Trabzonspor'un şampiyonluğun kaderini belirlediği ifade ederek, "Galatasaray ve Fenerbahç

Mustafa Denizli'den Trabzon için ilginç yorum!
Türk futbolunun efsane ismi Mustafa Denizli, Siyah-Beyazlılar'ın 2-0'lık galibiyetiyle noktalanan Trabzonspor - Beşiktaş maçını yorumladı.
 
Lig TV'de konuşan Denizli, Trabzonspor'un şampiyonluğun kaderini belirlediği ifade ederek, "Galatasaray ve Fenerbahçe Trabzonspor'a kaybetti. Trabzon neredeyse şampiyonluk yolundaki takımın kaderini belirleyecek. Tersi olsa şampiyon belli olacak. Trabzon bekar oyuncular için zor bir yer. Trabzon - Beşiktaş maçları çok önemliydi. Beşiktaş çok mu iyiydi? Eski Beşiktaş'ın gerisindeydi ama oyunu aşağı yukarı tamamen kontrol etti. Maçın en iyi asistini bir Beşiktaşlı bir Trabzonlu'ya yaptı. Opare'den Özer'e gitti. Bosingwa'yı çok beğendim. Hakan Arıkan mesela daha ne yapsın? 2.5 kişiyle Trabzonspor'un Beşiktaş'ı yenme şansı yok. Bosingwa, Hakan, biraz da Medjani. Tolgay, Liverpool maçından sonra belki 1 maç vasat oynamıştı. Bugün muhteşemdi. Demba Ba, 'Nasıl kesilir' denilecek bir şey yaşatmıyor. Bilic, bu zor oyunda iyisini yaptı" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler