Mustafa Denizli ayrılıyor mu?

 PTT 1. Lig’de sezonun 2. yarısında Çaykur Rizespor’un başına geçen ve takımının Süper Lig’e çıkmasında önemli rol oynayan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılığı ortaya çıktı.  Denizli’nin İstanbul’da Çayk

Mustafa Denizli ayrılıyor mu?

 

PTT 1. Lig’de sezonun 2. yarısında Çaykur Rizespor’un başına geçen ve takımının Süper Lig’e çıkmasında önemli rol oynayan tecrübeli teknik adam Mustafa Denizli ile yönetim kurulu üyeleri arasında fikir ayrılığı ortaya çıktı. 
 
Denizli’nin İstanbul’da Çaykur Rizesporlu yöneticilerle bir araya gelerek yapılacak transferler ve bütçe konusunda görüştüğü ancak talepleri ile yönetimin kendisine sunduğu imkanlar arasında derin uçurumlar bulunduğu öğrenildi. Bu şartlarda başarılı olmasının mümkün olmadığını belirten tecrübeli teknik adamın yol ayrımında bulunduğu ve görevi bırakmaya hazırlandığı iddia edildi.
 
Çaykur Rizesporlu yöneticilerin de bu doğrultuda Sivasspor’daki görevini sezon sonunda bırakan Rıza Çalımbay ile görüşmeye hazırlandığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler