Mustafa: Davet bekledim

Bordo mavili forma altında bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mustafa Yumlu, milli takımdan davet beklediğini söyledi. Her futbolcu gibi milli takımda oynamayı hayal ettiğini söyleyen Yumlu, şöyle konuştu:"Fatih hocadan davet bekli

Mustafa: Davet bekledim

Bordo mavili forma altında bu sezon sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Mustafa Yumlu, milli takımdan davet beklediğini söyledi. Her futbolcu gibi milli takımda oynamayı hayal ettiğini söyleyen Yumlu, şöyle konuştu:

"Fatih hocadan davet bekliyordum ama olmadı. Bu daha fazla çalışmam gerektiğini gösteriyor. O formayı giymeyi çok istiyorum ve bunu bir gün başaracağım. Futbolu Trabzonspor’da bırakmak en büyük hayallerimden biri. Bu sezon takım olarak ortaya koyduğumuz performans ise bence oldukça başarılı."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor