Mustafa Çulcu: İlk penaltı yanlış

Mustafa Çulcu, “Ankaragücü maça taktik faullerle başladı. Özellikle maçın hemen başında Stoch'a yapılan faulleri hakem iyi yakaladı.Kağan'ı önce ikaz etti sonraki faulünde sarı gösterdi ve oyunu kontrolüne aldı. Ancak bu faul sonrası frikik atışında topun

Mustafa Çulcu: İlk penaltı yanlış

Mustafa Çulcu, “Ankaragücü maça taktik faullerle başladı. Özellikle maçın hemen başında Stoch'a yapılan faulleri hakem iyi yakaladı.

Kağan'ı önce ikaz etti sonraki faulünde sarı gösterdi ve oyunu kontrolüne aldı. Ancak bu faul sonrası frikik atışında topun önünde kalınca Alex'in topu sırtında patladı. Bu pozisyonda hakemin duruş yeri yanlıştı. FIFA hakemi hem topu hem de ceza alanı içindeki futbolcuları görebilecek şekilde pozisyon almalıydı. Verdiği ilk penaltı yanlıştı. Çünkü Rajnoch, Alex'e faul yapmamıştı. İkinci penaltı ve kaleci Senecky'ye gösterdiği kırmızı kart ile üçüncü penaltı ve kaleci Özden'e gösterdiği sarı kart doğruydu. 47. dakikada Mehmet Topuz-Sestak itişmesinde Topuz'a gösterdiği sarı kartta acele etti” yorumunda bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor