Mustafa Akçay'ın bilinmeyen yönü!

Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Lig TV’de katıldığı programda bilinmeyen bir özelliğini açıkladı. Ankara’da resim dersleri aldığını söyleyen Akçay, yaptığı tablolarla ilgili olarak Trabzon’da yapılacak olan Lösemili çocuklar hast

Mustafa Akçay'ın bilinmeyen yönü!

Trabzonspor’un eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay Lig TV’de katıldığı programda bilinmeyen bir özelliğini açıkladı.

Ankara’da resim dersleri aldığını söyleyen Akçay, yaptığı tablolarla ilgili olarak Trabzon’da yapılacak olan Lösemili çocuklar hastanesine katkı yapabileceğini açıkladı.
 
Akçay yaptığı açıklamada “Selami yazıcı adlı bir ressamdan ders alıyorum Ankara’da. Trabzon yöresi Çernobil ile karşılaştı. Kanserli hastamız ve çocuklarımız çok fazla. Orada bir faaliyet var. Lösemili çocuklar Hastanesi ile alakalı. Sanıyorum yeni zamanda yerini resmi olarak almışlar. Bir hastane yapmakla alakalı bir düşünceleri var. Benimde düşüncem bunları satarak bir takım gelirler elde edebilirsem. Eğer isterlerse resimlerimi. Lösemili çocuklar hastanesi vakfına bağışlamak istiyorum. Böyle bir projem var. Selami Bey’de bana bir teklifte bulundu. Onun iyi tabloların kopyasını yapan üst düzey bir makinesi var. Bende size 100 resimle katkı yapabilirim dedi. Ama bunları kendi aramızda konuşuyoruz. Vakıf yetkilileri ile herhangi bir görüşmemiz olmadı. Trabzon’da böyle bir hastane yapımında bir katkı verebilir miyiz, böyle bir sosyal etkinlik yaratabilir miyiz diye. Böyle bir düşüncemiz var. Umarım onları da böyle olumlu bir şey için verebiliriz” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor