Mustafa Akçay'dan santrafor göndermesi!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Dinamo Minsk karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.Akçay, turu geçen futbolcularını tebrik ederken son vuruşlardaki eksikliklerinin farkında olduklarını ve sezon başlamadan bir golcü ismi kadrolar

Mustafa Akçay'dan santrafor göndermesi!

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, Dinamo Minsk karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Akçay, turu geçen futbolcularını tebrik ederken son vuruşlardaki eksikliklerinin farkında olduklarını ve sezon başlamadan bir golcü ismi kadrolarına katmayı planladıklarını söyledi

İşte o açıklamalar:

"TRABZONSPOR'A HERŞEYİN EN İYİSİ YAKIŞIR"

"Oyunun genelinde iyi oynadık, çok fazla gol sayısını bireysel vuruş eksikliği ile kaçırdık. Futbol enteresan bir oyun golde yiyebilirdik ama rakibimize saygımız vardı. Arkadaşlarla tekrar konuşacağız gol pozisyonlarıyla ilgili. Turu geçmemiz camiamız için, bizim için, oyuncularımız için çok iyi oldu. Mutluyuz hayırlı olur inşallah. Umarım herşey istediğimiz gibi olur. Trabzonspor taraftarlarına herşeyin iyisi yakışır."

"GÜLÜ SEVİYORSAK DİKENİNE KATLANMAK ZORUNDAYIZ"

"Genetik olarak başarıya aç, başarıyı kovalayan bir yapımız var. Başarıyı kıskanarak da ele geçirmek isteyen bir anlayışımız da var. Bunun yararlı yanları da var zararlı yanları da var. Gülü seveceksiniz ama dikenine katlanmak zorundasınız. Bu onların dikeni olsun. Her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum."

AKÇAY FORVET İSTİYOR

"Forvet beklentim her zaman var. Trabzonspor'un şartları şuan da bazı transferlerin olmasına hemen izin vermiyor. Gizlilik içinde çalışıyoruz. Yönetim kurulumuz çalışıyor. Bir tane santrafor kadromuza katacağız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler