Mustafa Akçay imzayı attı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'un eski teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi Hamza Hamzaoğlu’ndan boşala

Mustafa Akçay imzayı attı

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, Trabzonspor'un eski teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, yeni sezon öncesi Hamza Hamzaoğlu’ndan boşalan teknik direktörlük görevi için daha önce prensipte anlaşmaya vardığı Mustafa Reşit Akçay ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde, başkan Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende imzalar atıldı ve tecrübeli teknik adam Mustafa Reşit Akçay transfer dosyasını sundu.

İmza töreni ardından konuşan Akhisar Belediyespor’un çiçeği burnundaki teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay şunları kaydetti:

"Yapı olarak, doku olarak DNA’mıza uygun bir ortam. Çok başarılı olacağımıza inanıyoruz. Bunun için buradayız. İddialı bir çalışma içerisinde olacağız. Her şey Büyük Akhisarspor için. İç transferle ilgili transfer komitesiyle çalışmalarımızı yapacağız. Bizimde elimizde istatistik belgelerimiz var ve bu istatistiklerin sonuçlarını önümüzdeki sezonun zorluğuna göre değerlendireceğiz. Gidenler olabilir ama çok fazlada bir dokuda değişiklik olacağını düşünmüyorum. 1-2 gün içerisinde ki çalışmalarımızın sonucunda raporumuzu yönetim kuruluna sunacağız. Hem iç transferle ilgili hem dış transferle ilgili. 5+3'ü de dikkate alarak bir transfer politikası izleyeceğiz. Bu transfer politikasının kulübün ekonomisine ve ihtiyaçlarına göre olmasına da ciddi bir çalışmamız var. Gelecek oyuncularında takıma uyum sağlayabilecek karakter araştırmaları ve dokuları da iyice araştırılarak yapmayı planlıyoruz. Sezon açılışı 8 Temmuz olarak planlandı. 2 aşamalı kamp düşünüyoruz. Birinci kamp yurt içi, ikinci kamp yurt dışı olacak ama yerleri ile alakalı çalışmalarımız sürüyor. Kümede kalmak birinci hedef olarak gözüküyor ikinci ve üçüncü hedefler ise çalışmalarımızın ürünü olarak karşımıza çıktığında biz bu yolları reddetmeyiz. Bizi nereye götürüyorsa onunla ilgili çalışmaları ve cesareti göstermeye açığız. Zaman içerisinde çıtayı yükseltmek istiyoruz."

Akhisar Belediyespor'un yeni teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay yardımcılarını ise Turgut Kural, Hüseyin Cimşir Kaleci Antrenörü;Nihat Yüksel, Kondisyoner: Hakan Çalışkan olarak belirledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor