Mustafa Akçay ilerisi için umutlu

1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Haber61.Net'e önemli açıklamalarda bulundu.Başarılı teknik adam yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübünün uzun vadeli oyuncu geliştirme modelinin içerisinde olduğunu belirterek, "Bank Asya’da bir takımın bu

Mustafa Akçay ilerisi için umutlu

1461 Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Haber61.Net'e önemli açıklamalarda bulundu.

Başarılı teknik adam yaptığı açıklamada, Trabzonspor Kulübünün uzun vadeli oyuncu geliştirme modelinin içerisinde olduğunu belirterek, "Bank Asya’da bir takımın bulunmasının gerektiğine inanıyoruz. Yapılacak olan transferler bu amacımızı olumlu yönde destekleyecektir.

Aynı zamanda da oyuncu getirme ve kolay anlaşmalar yapabilmek için Bank Asya'da olmak bize avantajlar getirecektir. Bu yönde bir proje var. Bizde bu projenin içerisinde olmak için buraya geldik. Sanıyorum önümüzdeki yıl yada daha sonraki yıl mutlaka takımı bu lige çıkarmaya çalışacağız" diye konuştu. 

HEDEFİMİZ 3 YILDA BANK ASYA

1461 Trabzon'u 3 sezonda Bank Asya Birinci Ligi'ne çıkarmayı hedeflediklerini de sözlerine ekleyen Akçay, "Bu hedefi tutturamazsak, bayrağı bir başkasına devredeceğiz, takımı o çıkartacak. Biz bu planlamayı bu süreç içerisinde gerçekleştirmek istiyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızın hepsine güveniyorum. Takımı bu lige çıkartarak Trabzonspor’un geleceğine önemli katkılar sunmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor