Mustafa Akçay belirsizliği sürüyor

Türkiye’de liglerin tamamlanmasının ardından tek gündem transfer çalışmaları.Ptt 1.lig’den Süper Lig’e merhaba diyen Osmanlıspor’da teknik Direktör belirsizliği sürüyor.Trabzonspor’un eski teknik direktörü Mustafa Akçay ile temasa geçilmesinin ardından se

Mustafa Akçay belirsizliği sürüyor

Türkiye’de liglerin tamamlanmasının ardından tek gündem transfer çalışmaları.

Ptt 1.lig’den Süper Lig’e merhaba diyen Osmanlıspor’da teknik Direktör belirsizliği sürüyor.Trabzonspor’un eski teknik direktörü Mustafa Akçay ile temasa geçilmesinin ardından sessizliğe bürünen Osmanlıspor kulüp yöneticileri teknik direktör konusunda Mustafa Akçay ile masaya oturmadıkları belirtildi.

İlk görüşmenin ardından 20 günlük bir zaman geçmesine rağmen teknik direktör konusunu çözüme kavuşturamayan Osmanlıspor yönetiminin nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu.

Teknik direktör Mustafa Akçay’ın durumdan rahatsız olduğu ifade edilirken transfer hareketliliğinin hız kazandığı şu günler de kararın bir an önce kendisine bildirilmesini istediği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler