Mustafa Akbaş'tan Volkan'a taş!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 0-0 biten maçın ardından açıklmaalarda bulunan Trabzonpsorlu Mustafa Akbaş, maçın sakin geçmesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.Genç oyuncu maçta olay olmamasını

Mustafa Akbaş'tan Volkan'a taş!

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Trabzonspor ve Fenerbahçe karşı karşıya geldi. 0-0 biten maçın ardından açıklmaalarda bulunan Trabzonpsorlu Mustafa Akbaş, maçın sakin geçmesi ile ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Genç oyuncu maçta olay olmamasını Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in sahada olmamasına bağlayan imalı sözler kullanarak dikkat çekti.

"GELMEYEN OYUNCULARIN ETKİSİ VAR"

Trabzonspor'un savunma oyuncusu Mustafa Akbaş "Sahadan 1 puanla ayrıldık ama kesinlikle 3 puanı almak istediğimiz bir maçtı. Defansı çok iyi yaptık, takım olarak pozisyon vermedik" dedi.

Akbaş, maçın gergin bir ortamda oynanmamasına ilişkin bir soru üzerine de"Buraya gelmeyen bazı futbolcuların bunda etkisi var" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler