Muratbey Uşak Sportif üzgün

Türkiye Basketbol Ligi'nde son oynadığı karşılaşmada Trabzonspor Medical Park'a deplasmanda mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'te kulüp başkanı Arif Akçakaya, savunmada yaptıkları hatalardan maçı kaybettiklerini söyledi.Akçakaya, yaptığı açıklamada, ligde

Muratbey Uşak Sportif üzgün
Türkiye Basketbol Ligi'nde son oynadığı karşılaşmada Trabzonspor Medical Park'a deplasmanda mağlup olan Muratbey Uşak Sportif'te kulüp başkanı Arif Akçakaya, savunmada yaptıkları hatalardan maçı kaybettiklerini söyledi.
Akçakaya, yaptığı açıklamada, ligde son iki haftaya girdiklerini hatırlatarak dün oynadıkları Trabzonspor Medical Park maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirtti.
Oyuncuların maça yeterince konsantre olamadığını savunan Akçakaya, "Savunmada istediğimiz sertlikte mücadele edemedik. Çok hata yaptık ve rakibimiz bu hataları iyi değerlendirdi" dedi.
Pazar günü TOFAŞ ile son iç saha maçına çıkacaklarını belirten Akçakaya, "TOFAŞ ve Pınar Karşıyaka maçlarımız kaldı. İki karşılaşmayı da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor