Muratbey Uşak Sportif, Seriyi Devam Ettirmek İstiyor"

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 7. hafta yarın başlayacak. Haftaya Uşak Sportif'i yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş-Galatasaray Odeabank maçlarının damga vurması bekleniyor. Spor Toto Basketbol Ligi'nde bir maçı eksik olma

Muratbey Uşak Sportif, Seriyi Devam Ettirmek İstiyor"

Spor Toto Basketbol Ligi'nde 7. hafta yarın başlayacak. Haftaya Uşak Sportif'i yakından ilgilendiren Fenerbahçe-Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş-Galatasaray Odeabank maçlarının damga vurması bekleniyor.

Spor Toto Basketbol Ligi'nde bir maçı eksik olmasına rağmen 5 maçta aldığı 4 galibiyetle üst sıralarda yer alan Muratbey Uşak Sportif, bu hafta sonu evinde Demir İnşaat Büyükçekmece Basketbol'u konuk edecek. Ligin dev bütçeli takımları olan Darüşşafaka Doğuş, Galatasaray gibi kulüpleri kendi evinde dize getiren Uşak Sportif seriyi devam ettirmek için hafta sonu mutlak galibiyet parolasıyla parkeye çıkacak.

OZAN BULKAZ; "BU TAKIMA YATIRIM YAPAN KAZANIR"

Uşak ekibini 3 sezon önce yıllardır verdiği mücadele ile 1. Lige taşıyan başantrenör Ozan Bulkaz, başarılarının tesadüf olmadığını artık herkesin görmesini istediklerini belirterek takımla ilgili son gelişmeleri paylaştı. Bulkaz, "Ülkemizdeki 81 ilin 1. Lig basketbol kulübü olan 9 ilinden birisiyiz. Ligimiz ise Avrupa'nın sayılı liglerinden. Uşak'ın adını her anlamda her hafta ulusal basında taşıyarak önemli bir misyonu üstleniyoruz. 1. Lig'e çıktığımız sezon bizim için "Averaj takımı, seneye düşerler" gibi cümleler kuruldu. Bugün geldiğimiz nokta ise ortadadır. Uşak Sportif saygınlığı her geçen gün artan bir takım ve ligin en zor deplasmanı olmuştur. Ligin en çok dolu tribünlerine oynayan takımıdır. Bizlere şu ana kadar destek olan tüm sponsorlarımıza müteşekkirim. Taktir edersiniz ki Türkiye'nin en liginde oynuyoruz ve bütçemiz yeterli gelmiyor. Geçtiğimiz hafta önemli oyuncularımızdan D'Angelo Harrison'un ayağı kırıldı ve en az 8 hafta aramızda olmayacak. Yine önemli oyuncularımızdan Paul J.R Harris 2 gündür belindeki rahatsızlıktan dolayı antrenmanlara çıkamıyor, durumu maç günü belli olacak. Acil transfer yapmamız gerek. Bunun için de gerek Uşak'tan gerek ülke genelinden gelecek maddi desteğe ihtiyacımız var. Bir maçımız eksik 5'te 4 yaptık ve ligin gizli lideri durumundayız. Artık görülsün bu takım, keşfedilsin. Bu takıma yatırım yapan inanın kazançlı çıkacaktır. Her koşulda bizleri yalnız bırakmayan 6. oyuncumuz olan muhteşem taraftarımızı pazar günü oynanacak D.İ. Büyükçekmece maçında da tribünlerde görmek istiyorum" dedi.

Muratbey Uşak Sportif, Seriyi Devam Ettirmek İstiyor

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler