Münür Koçhan açıklama yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, rakiplerini yenmeye gideceklerini söyledi. Koçhan, geçen hafta Tokatspor'u 2-0 yenerek son haftalarda yaşadıkları şansızlıkla

Münür Koçhan açıklama yaptı

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu deplasmanda Kocaelispor ile karşılaşacak olan 1461 Trabzon'un asbaşkanı Münür Koçhan, rakiplerini yenmeye gideceklerini söyledi.

Koçhan, geçen hafta Tokatspor'u 2-0 yenerek son haftalarda yaşadıkları şansızlıkları üzerlerinden attıklarını belirterek, ''Ligde kalma yolunda önemli bir galibiyet aldık. Bu çıkışımızı Kocaelispor maçında da sürdürmemiz gerekiyor'' dedi.

Önlerinde 5 final maçının kaldığını ifade eden Koçhan, ''İlk olarak Kocaelispor ile karşılaşacağız. Kocaelispor deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile ligde rahat bir konuma gelmek istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor