M.United'lı yıldız için Türkiye devrede

Belçika’da yayın yapan haber siteleri, genç yıldıza Arnavutluk ve Belçika’dan sonra Türkiye’nin davet götüreceğini yazdılar. Manchester United’ın kadrosunda yer alan Adnan Januzaj, Arnavutluk ve Belçika’dan sonra Türkiye’nin de takibine girdi. 18 yaşındak

M.United'lı yıldız için Türkiye devrede
Belçika’da yayın yapan haber siteleri, genç yıldıza Arnavutluk ve Belçika’dan sonra Türkiye’nin davet götüreceğini yazdılar.
 
Manchester United’ın kadrosunda yer alan Adnan Januzaj, Arnavutluk ve Belçika’dan sonra Türkiye’nin de takibine girdi. 18 yaşındaki futbolcunun Kosovalı olması nedeniyle akrabalarının Türk kökenli olduğu ve yetkililerin bu şansı değerlendirmek istediği yazıldı. Belçika’da yayın yapan nieuwsblad.com sitesinde yer alan haberde, yıldız adayının hangi ülkeyi seçeceği tartışıldı.
 
Alex Ferguson tarafından İngiliz kulübüne kazandıralan Januzaj, bu sezon başında yeni menajer David Moyes’un da ilgisini çekmişti. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev alan Kosovalı futbolcu, sezon başı kampında attığı gole ile Manchester United tarihinde gol atan ilk Müslüman olmuştu. 
 
Belçika’da doğup büyüyen Adnan Januzaj, 2005 yılında faal futbol yaşantısına Anderlecht ‘te başlamış ve 2011’de İngiltere’nin yolunu tutmuştu. Kosova bağımsızlığından önce ise ailesinden dolayı Arnavutluk’a bağlıydı. Bu nedenle her iki ülke de hak iddia edebiliyor. Türkiye ise oyuncunun kökenleri sebebiyle yarışa dahil olmayı düşünüyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor