M.United'li yıldız futbolu bıraktı

 Veteran orta saha oyuncusu, kariyerinde ikinci kez futbolu bıraktığını açıkladı. Manchester United, Paul Scholes'un sezon sonunda futbol kariyerine son vereceğini açıkladı. Yıldız orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun başında da benzer bir karar almış f

M.United'li yıldız futbolu bıraktı

 

Veteran orta saha oyuncusu, kariyerinde ikinci kez futbolu bıraktığını açıkladı.
 
Manchester United, Paul Scholes'un sezon sonunda futbol kariyerine son vereceğini açıkladı.
 
Yıldız orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezonun başında da benzer bir karar almış fakat devre arasında yeniden Alex Ferguson'un ekibine geri dönmüştü.
 
Kulüpten yapılan açıklamada Scholes'un futbolu bir kez daha bıraktığı ifade edilirken, Alex Ferguson'un "Paul inanılmaz bir oyuncu. Onunla çalışmak bir ayrıcalıktı. Swansea karşısında sahada yer alacak ve müthiş bir şekilde 11. Premier Lig madalyasını alacak." sözlerine yer verildi.
 
Tecrübeli oyuncu da emeklilik kararını "Evet sonunda bırakmaya karar verdim. Gelmiş geçmiş en iyi menajerle birlikte bunca yıl hayalim olan futbolu oynamak bir şerefti. Kulüp David Moyes'le birlikte başarılar elde etmeyi sürdürecektir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler