Mümtaz Karakaya da gözaltında!

Futbol Federasyonu başkanlık koordinatörü Mümtaz Karakaya gözaltına alındı.

Mümtaz Karakaya da gözaltında!

Şike soruşturmasında kapsam büyüyor. F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile telefon görüşmeleri kayda takılan Federasyon Eski Başkanı Mahmut Özgener dahil yeni isimler emniyette sorgulanacak.
Türk futboluna bomba gibi düşen futbolda şike soruşturmasının kapsamı büyüyor... Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla başlayan sürecin ikinci dalgayla devam edeceği öğrenildi. Savcılık tarafından gözaltına alınması beklenen yeni isimlerin başında ise Türkiye Futbol Federasyonu Eski Başkanı Mahmut Özgener geliyor. Özgener'in F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la yaptığı ve teknik takibe takılan görüşmelerin savcılık tarafından soruturma kapsamına dahil edileceği ve Özgener'in sorguya alınacağı kaydedildi.

ÖZGENER' DEN İLGİNÇ İFADELER
Teknik takibe takıldığı öne sürülen görüşmelerde, Yıldırım, Özgener'e "Okudun mu" diye sorarken, Özgener ise Yıldırım'a, "Ben geçen hafta size söyledim. Şerefsiz bir adam. Bunların ikisi de şerefsiz. Bunlara kötü geçiricem" diye yanıtlıyor. Bir başka görüşmede ise Yıldırım, Özgener'e, "Bu pazartesi günkü adam için Oğuz konuşsun, bir şey istediğimiz yok ama Beşiktaşlı değil mi... Bizi aradan çıkarmasın" derken, Özgener ise, "Merak etmeyin başkanım. O etki altında kalmaz" diyor.

MENAJERLİK SINAVI KIZIL'I YAKABİLİR
2. dalgada gözaltına alınacak isimler arasında TFF eski yöneticisi Levent Kızıl da yer alıyor. Olgun Peker'e verilen menajerlik sınavı sorularında etkin olan Kızıl'ın ifadesi alınacak. Kızıl'ın yanında federasyon eski başkanlık koordinatörü Mümtaz Karakaya, PFDK eski başkanı Reşat Bostan, profesyonel futbolcu tescil işleri müdürü Haldun Şenman'ın da şüp

ÖZGENER ŞİKEYİ BİLİYORDU
YAKLAŞIK 6 aydan bu yana teknik takipte bulunan emniyetin, TFF eski başkanı Mahmut Özgener'in şike faaliyetlerinden haberdar olduğu ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile çıkar ilişkisi bulunduğunun altını çizdiği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler