Muhtemel rakipleri tanıyalım

UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında sahasında Derry City’i 4-2 mağlup eden Trabzonspor'un 3. Turdaki rakibi belli oldu. Bordo mavili takım Derry City’i elemesi halinde Dinamo minsk – Lokomotiva Zagreb maçının galibiyle karşılaşacak.  Dinamo minsk – L

Muhtemel rakipleri tanıyalım
UEFA Avrupa Ligi 2. Ön Eleme ilk maçında sahasında Derry City’i 4-2 mağlup eden Trabzonspor'un 3. Turdaki rakibi belli oldu. Bordo mavili takım Derry City’i elemesi halinde Dinamo minsk – Lokomotiva Zagreb maçının galibiyle karşılaşacak.
 
 Dinamo minsk – Lokomotiva Zagreb arasında oynanan ilk maçta ise kazanan taraf 2-1'lik skorla Hırvat ekibi L.Zagreb oldu. Bu sonucun ardından avantajı eline geçiren L. Zagreb’in sahasında oynanacak rövanş maçının sonunda Trabzonspor’un rakibi belli olacak.
 
MUHTEMEL RAKİPLERİ TANIYALIM 2.sayfada
 
Dinamo Minsk
FK Dinamo Minsk, Beyaz Rusya'nın başkenti Minsk'te 1927 yılında kurulmuş bir futbol kulübüdür. Maçlarını 4.500 kişi kapasiteli Dinamo Yuri Stadı'nda oynayan kulübün 7 lig, 3'te Beyaz Rusya Kupası şampiyonluğu bulunuyor.
dinamo-minsk2.-other-logo.png
 
Dinamo Minsk daha önce de Türk takımlarıyla karşı karşıya kaldı. 1987-88 sezonu UEFA Kupa Galipleri Kupası 1. turunda Gençlerbirliği ile karşılaşan Minsk, rakibini 2-0 ve 2-1'lik sonuçlarla eledi. UEFA Kupası 1996-97 sezonunda ise karşılaştığı Beşiktaş'a toplamda 3-2 yenilerek kupadan elendi.
 
Dinamo Minsk'in toplam kadro değeri 10 Milyon 400 bin Euro iken en pahalı futbolcusu ise 750 bin Euro'luk değeri ile Nemanja Nikolic oldu.
 
 
Lokomotiv Zagreb
95.png
Hırvatistan’ın köklü takımlarından Lokomotiva Zagreb , Hırvatistan'nın en üst düzey futbol ligi olan Prva HNL'de yer alıyor. Mavi Beyazlı takım maçlarını 38bin kişilik Maksimir Stadyumu’nda oynuyor.
Lokomotiva Zagreb takımının en değerli Futbolcusu 850 bin Euro ile Ante Budumir olurken toplam kadro değeri ise 7 Milyon 500 Bin Euro.
 
 
 
 
Düzenleme : Ahmet Tahir BALABAN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor