Muharrem Usta ne için söz verdi?

 Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta Ankara Riksos otelde Trabzonspor taraftarlarıyla bir araya geldi. Yemeğe eski Bakan Hikmet Sami Türk, Akparti Trabzon milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu , Trabzonspor eski teknik direktörleri Sad

Muharrem Usta ne için söz verdi?

 Trabzonspor başkan adayı Muharrem Usta Ankara Riksos otelde Trabzonspor taraftarlarıyla bir araya geldi. Yemeğe eski Bakan Hikmet Sami Türk, Akparti Trabzon milletvekilleri Safiye Seymenoğlu ve Aydın Bıyıklıoğlu , Trabzonspor eski teknik direktörleri Sadi Tekelioğlu, Giray Bulak, Ofspor kulübü başkanı Trabzonspor yönetim kurulu üyesi Olcay Saral ile birlikte davetliler katıldı.

Fotogaleri için tıklayın

Yaklaşık 700 kişinin katıldığı yemekte horon ekipleri gösteri yaptı.

Ofspor başkanı Olcay Saral yemekte yaptığı konuşmada halen Sadri Şener yönetiminde görevde olduğunu belirterek "3 kupa kazandık birini koruyamadık. Artık göreve gelen yönetimler bu kupayı geri almak zorundadır" dedi.

Daha sonra sözü alan Başkan adayı Muharrem Usta da  bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Trabzonspor'da büyük yürüyşün başladığını belirten Usta"İstanbul'da ki toplantıya katılan 1500 kişinin 800'ü delegeydi, burada da salon tıklım tıklım dolu. Bazıları Trabzonspor'u Türkiye'de büyük olmasını istiyor ancak bu bize yetmez, Dünyada büyük olacaksınız. Dünyada büyük olabilmenin nasıl gerçekleşeceği de belli. B. Dortmund modeli buna en güzel örnektir. Trabzonspor'da daha öncede söylediğim gibi asbaşkanlık gibi bölünmeye neden olan bir görev olmayacak. Tüzükte olmasına rağmen fiili olarak hayata geçirmeyeceğiz. Trabzonspor'u birileri siyasetle ilişkilendirmeye kalksada Trabzonspor asla böyle bir oluşumun içerisinde olmayacaktır. Biz de kesinlikle böyle bir durumun içinde olmayacağız. Bunun için sizlere söz veriyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor