Muhammet haber61'e konuştu

Adı Trabzonspor ile anılan genç futbolcu Muhammet Demir, milli takım kampında haber61.net’ten Batuhan Hazar Çavdar’ın sorularına telefon görüşmesinde cevap verdi. Trabzonlu olan Muhammet Demir, kulübü Bursaspor ile yaşadığı sorun nedeniyle takımının kamp

Muhammet haber61'e konuştu

Adı Trabzonspor ile anılan genç futbolcu Muhammet Demir, milli takım kampında haber61.net’ten Batuhan Hazar Çavdar’ın sorularına telefon görüşmesinde cevap verdi.

 

Trabzonlu olan Muhammet Demir, kulübü Bursaspor ile yaşadığı sorun nedeniyle takımının kamp kadrosuna dahil edilmezken, şuanda milli takım kampında çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

 

TS’Lİ YÖNETİCİLER SAĞOLSUN

Milli futbolcu Muhammet Demir Trabzonspor’lu yöneticilerin kendisinden övgüyle bahsettiğini bildiğini belirterek, “Trabzonsporlu yöneticiler sağ olsunlar beni övüyorlar bunları duyuyorum, bilgim var” dedi. Trabzonspor’dan teklif almadığını söyleyen Demir, “Şuanda bir teklif almadım. Kulübün benimle bir ilgisi yok zaten, olsada Bursaspor ile görüşmeleri gerekir. Ama böyle bir şey olsa da kulübüme söylerdim zaten. Teklif gelirse kulüp değerlendirir. Şartların ne göstereceğini bilmiyorum. Sözleşmem hala devam ediyor Bursaspor ile” diye konuştu.

 

AİLEM HAYIRLISI OLSUN DİYOR

Muhammet ailesinin de Trabzonlu olması nedeniyle Trabzonspor’a ayrı bir ilgi duyduklarını belirterek, “Ailem Trabzonspor’a yakından takip ediyor. Zaten Trabzonluyuz. Ailem Trabzonspor’da olmam konusunda hayırlısıyla olsun, hayırlısı değilse de olmasın diyor” ifadelerini kullandı. Muhammet Trabzon’a uzun zamandır gelmediğini ve Trabzon kentini yeniden görmek istediği de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor