MP Trabzonspor'da sorun ne?

Beko Basketbol Ligi'nde dün kendi seyircisi önünde ilk üç periyodunu önde götürdüğü Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını son periyotta kaybeden Medical Park Trabzonspor'da sorun tecrübesizlik. Antrenör Dragan Sakota, rakiplerine karşı iyi bir oyun ortay

MP Trabzonspor'da sorun ne?

Beko Basketbol Ligi'nde dün kendi seyircisi önünde ilk üç periyodunu önde götürdüğü Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını son periyotta kaybeden Medical Park Trabzonspor'da sorun tecrübesizlik. Antrenör Dragan Sakota, rakiplerine karşı iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, "Üç periyotta çok iyi bir performans ortaya koyduk. Ancak son periyotta rakibimiz tecrübesiyle bizi mağlup etmeyi başardı. Üzüntülüyüz ancak gelecek sezon bu tecrübesizliğimizi üzerimizden atıp daha başarılı olacağımızı düşünüyorum" dedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler