MP Trabzonspor Başkent'e gidiyor

Beko Basketbol Ligi'nde 25. hafta heyecanı, 8 Nisan Cuma günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. İki maça sahne olacak günün açılışı, saat 17.00'de Oyak Renault ile Tofaş'ın karşılaşacağı Bursa derbisiyle yapılacak. Saat 19.00'da ise alt sıralardan kur

MP Trabzonspor Başkent'e gidiyor

Beko Basketbol Ligi'nde 25. hafta heyecanı, 8 Nisan Cuma günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak. İki maça sahne olacak günün açılışı, saat 17.00'de Oyak Renault ile Tofaş'ın karşılaşacağı Bursa derbisiyle yapılacak. Saat 19.00'da ise alt sıralardan kurtulmak isteyen Bornova Belediyesi, lig ikincisi Galatasaray Cafe Crown'ı ağırlayacak.

Ligde cumartesi gününün programı, arka arkaya iki galibiyetle tekrardan çıkışa geçen Efes Pilsen'in saat 13.00'de, kümede kalma mücadelesi veren ekiplerden Aliağa Petkim'e konuk olacağı mücadele ile başlayacak.

Saat 15.00'de ise lider Fenerbahçe Ülker, Pınar Karşıyaka'yı konuk edecek. Ankara'da saat 16.00'da başlayacak maçta da Türk Telekom ile Medical Park Trabzonspor karşılaşacak.

Günün kapanışı ise ligde alt alta sıralanan iki takım, Olin Edirne ile Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 17.00'daki mücadelesiyle yapılacak.

İki maça sahne olacak pazar gününün ilk maçı ligin formda ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka ile son dönemde aldığı galibiyetlerle tehlikeli bölgenin üstüne çıkan Erdemir arasında saat 13.00'de oynanacak.

Haftanın kapanış mücadelesi ise saat 16.00'da zirve takibindeki ekiplerden Banvit ile son üç maçını kazanarak moral bulan Mersin Büyükşehir Belediyesi arasında oynanacak.

Beko Basketbol Ligi'nde 25. hafta programı ve puan tablosu şu şekilde:

8 Nisan Cuma

17.00 Oyak Renault – Tofaş (Bursa Atatürk Spor Salonu)

19.00 Bornova Belediye – Galatasaray Cafe Crown (Halkapınar Spor Salonu)

9 Nisan Cumartesi

13.00 Aliağa Petkim – Efes Pilsen (Enka Spor Salonu)

15.00 Fenerbahçe Ülker – Pınar Karşıyaka (Sinan Erdem Spor Salonu)

16.00 Türk Telekom – Medical Park Trabzonspor (Ankara Atatürk Spor Salonu)

17.00 Olin Edirne – Antalya Büyükşehir Belediye (Mimar Sinan Spor Salonu)

10 Nisan Pazar

13.00 Beşiktaş Cola Turka – Erdemir (Beşiktaş Cola Turka Arena)

16.00 Banvit – Mersin Büyükşehir Belediye (Kara Ali Acar Spor Salonu)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor