Mourinho'dan Hamit ve Nuri açıklaması!

 France Football'a konuşan Jose Mourinho, yaz transfer sezonunda takımdan ayrılan Hamit Altıntop ve Nuri Şahin transferleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:“Hamit takımdayken futbol anlamında istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Transfer döneminde pek il

Mourinho'dan Hamit ve Nuri açıklaması!

 

France Football'a konuşan Jose Mourinho, yaz transfer sezonunda takımdan ayrılan Hamit Altıntop ve Nuri Şahin transferleri hakkında şu açıklamalarda bulundu:

“Hamit takımdayken futbol anlamında istediğimiz başarıyı yakalayamadık. Transfer döneminde pek ilgilenmedim ama buraya sakat olarak gelmişti. Transferinde bonservis bedeli ödemedik ve satışından da kar ettik. Nuri Şahin ise henüz genç ve kendini geliştirmeye devam ediyor. Şu an Liverpool’da, futbolunu bir üst seviyeye çıkarabileceği bir ligde oynuyor. Ama istediğimiz seviyeye gelemezse onu da elimizden çıkarabiliriz.

Ezeli rakipleri Barcelona ile ilgili sorulan sorulara da cevap veren tecrübeli teknik adam, ”İnsanlar artık diğer takımları Barcelona ile karşılaştırmıyor, hem neden hâlâ Barcelona konuşuluyor anlamış değilim. Geçen sezon ligde biz kazandık, Şampiyonlar Ligi’ni de Chelsea. Gündemde daha az yer işgal etmeleri gerekir" dedi. Mourinho'nun Barcelona ile ilgili çarpıcı açıklamalarının bir kısmı da şu şekilde:

"Ben kazanan takımları severim ve Barcelona da bunu yapıyor. Geçmişte pek çok kupa kazandılar ve kazanmaya devam da edebilirler. Ancak bana sorarsanız ben Madrid’in futbol anlayışını tercih ederim ve kabul etmek gerekir ki geçen sezon oldukça etkili bir oyun oynayarak seviyemizi bir seviye üste çıkardık."

"Barcelona’nın oynadığı futbol kimilerinin hoşuna gidiyor kimilerinin gitmiyor. Oyun felsefelerine saygı duyuyorum, onlara karşı oynamak zor hatta bazı takımlar onları taklit etmeye çalışıyor. Ama Real Madrid’in kendine has bir oyun kimliği var."

Baloon d’Or ödülleri hakkında da konuşan Mourinho, “Messi ve Ronaldo’nıun farklı seviyelerde iki oyuncu olduğunu daha once de söylemiştim. Ronaldo bu sene La Liga’da, Şampiyonlar Ligi’nde ve Euro 2012 ödülünde oynadığı üst düzey futbol ile bu ödülü hak ettiğini göstermiştir. Ama insanların kararlarına saygılıyım, Messi kazanırsa onu da tebrik eder ve bu konu ile ilgili bir şey söylemem” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor