Mouche Tweet attı ortalık karıştı

Kayserisporlu Pablo Mouche, tatil için geldiği ülkesi Arjantin'de günün adamı oldu. Şehir merkezinde kız arkadaşıyla birlikte seyahat ederken soyulan oyuncu, twitter'dan yaşadığı olayı ülkesine küfrederek aktarınca, tüm şimşekleri üzerine çekti. Kız arkad

Mouche Tweet attı ortalık karıştı
Kayserisporlu Pablo Mouche, tatil için geldiği ülkesi Arjantin'de günün adamı oldu. Şehir merkezinde kız arkadaşıyla birlikte seyahat ederken soyulan oyuncu, twitter'dan yaşadığı olayı ülkesine küfrederek aktarınca, tüm şimşekleri üzerine çekti.
 
Kız arkadaşıyla evine dönerken, kırmızı ışıkta motorsikletli hırsızlar tarafından arabasının kapısı açılarak spor kıyafetlerle dolu çantasının çalıntığını anlatan Mouche, "B..ktan bir ülke hakkında daha ne diyebilirim, rahat rahat sokakta bile dolaşamıyorsun. Üstelik polis sadece bakıyor hiçbir şey yapmıyor" twettini attı. Olay yerine beş metre uzaklıkta polisin yardımına koşmamasına çok sinirlenen Mouche, buna rağmen kafalarına termosla vurarak hırsızların elini boş göndermediğini de yazdı.
 
"TÜRKİYE" HASHTAG'İ TREND TOPİC OLDU
 
Mouche'nin küfürlü tweetleri atmasıyla bir anda #DefolMouche ve #Turquia (Türkiye) hashtagi Arjantin'de trend topic oldu. Birçok Arjantinli, Kayserisporlu oyuncuya geldiği yere yani Türkiye'ye dönmesini ve bol bol biber gazı yemesini tavsiye eden tweetler attı.
 
Pablo Mouche, gelen tepkiler üzerine yazdığı tweetleri silerek, Arjantinlilerden özür diledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor